Sofie Bentzen

Sofie Bentzen bor på Vesterbro. Sofie har en kandidat i Human Ernæring og er produkt- og innovationschef i MÄT.
Sofie har altid haft en stor interesse for mad og gode råvarer. Hun går meget op i at spise sundt og godt, men uden at være fanatisk – faktisk kan man vel sige, at hun er lidt af et ’madøre’. Sofie er meget social, et stort familiemenneske og så elsker hun at bruge tid med veninderne – gerne på den faste lørdagsløbetur eller i træningslokalet.
Sofie har desuden cyklet tværs over USA i forbindelse med en velgørenhedsevent for KidsAid, hvor hun også er ambassadør. Sofie er også ambassadør for StøtBrysterne og driver derudover en af Danmarks største blogs ved siden af karrieren.

sofie_SH
Alice_SH
Alice Brunsø

Alice Brunsø bor i Søllerød sammen med hendes kæreste Christian Stadil (der også har en finger med i MÄT), deres to drenge, Hamilton og Winston, og lillepigen Harper, som blev født i sommer. Alice er medejer af MÄT, og pt på barsel. Alice vender stærkt tilbage til sommer.

Alice har altid været interesseret i de nyeste sundhedstrends og går meget op i at familien får en lækker og næringsrig kost. En af hendes ambitioner med MÄT er at gøre det lettere at give hendes børn et næringsrigt måltid, uden hun behøver at bruge flere timer i køkkenet og uden det behøver koste en formue. Alice har en kandidat i Ledelse og har tidligere arbejdet med PR og marketing.

Eva Roustgaard

Eva Roustgaard bor på Amager med hendes mand Søren og deres 2 drenge, Carl Christian og Johan. En sund og god kost til familien er en helt naturlig del af Evas hverdag, og som mor til 2 drenge, hvor der er fart over feltet, ved hun hvor vigtigt det er, at der er det rigtige i madpakken for at holde energien høj hele dagen.
Eva har efter mere end 10 år i skønhedsindustrien skiftet denne ud med den indre skønhed i MÄT. Fokus på produktindhold har derfor længe ligget højt på Evas agenda.
Eva har en kandidat i International Marketing og har tidligere arbejdet som HR konsulent.

Eva_SH
christian_stadil
Christian Stadil

Ejer & CEO Thornico

Virksomhedsejer, -stifter, bestyrelsesformand, direktør, investor, forfatter og adjungeret professor (Copenhagen Business School).

Christian sidder derudover i en lang række eksterne bestyrelser og tænketanke. Christian er specielt kendt for sin kreative og innovative tænkning, samt sin ledelsesfilosofi Company Karma.

Simon Schiølin

Simon Schølin bor i Aarhus og har en datter, Filippa Maria, på 6 år. Simon har efter mere end 10 år som International Salgsdirektør for Hummel A/S, startet egen rådgivnings- og foredragsvirksomhed pr. januar 2016. Simon sidder således i dag i en række bestyrelser. Han er tilknyttet som Head of Advisory board samt konsulent for en række mellem/større danske virksomheder.

En stor del af Simons fritid bruges på passionen omkring velgørende arbejde via Danmarks mest velgørende fodboldhold. Holdets primære fokus er at støtte børn i nødstedte områder og Simon er både stifter og frivillig Sportsdirektør. Simon er tidligere kåret som årets unge erhvervsleder i Danmark og er Akademiøkonom i detailhandel.

simon_schiølin
henrik_pedersen
Henrik Pedersen

Henrik Pedersen bor i Middelfart sammen med sin kone Dorte og sin søn Andreas. Henrik er VP for Lactosan Sanovo Ingredient Group som er en fødevaredivision under Thornico. Henrik har en MSc. i Dairy Science (mejeriingeniør) og har endvidere en HD i Afsætning samt en HD i Organisation. Henrik har arbejdet for gruppen i nu 18 år og ved derfor en del vedrørende fødevarer – primært inden for grupperne af mejeri- og ægprodukter.

Henriks livsstil er knap så sund, men han arbejder dog ihærdigt i træningscenteret et par gange om ugen for at holde kiloene så nogenlunde fra døren. Henrik er endvidere aktiv i den lokale fodboldklub Strib IF, hvor han foruden at være formand også er både træner og dommer.