OM MÄT

MÄT er et økologisk univers af snackprodukter, som alle er glutenfrie og med et højt indhold af protein kommende fra æg.

Vores produkter er lavet på gode, naturlige råvarer og indeholder kun naturligt forekommende sukker fra frugt – og altid tilsat 100% kærlighed.

Visionen bag MÄT er at lave et godt alternativ til mellemmåltidet, hvor lækre ingredienser er i højsædet, og hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken kvalitet, smag og konsistens.

MÄT-produkterne egner sig derfor godt som mellemmåltid til både børn og voksne, samt til dem, der skal have noget lækkert med på farten.

100% KÆRLIGHED

Vi – Sofie og Alice – har kendt hinanden siden 4. og 5. klasse og har været veninder fra ’day one’. MÄT er vores drøm om at sundhed skal være for alle, uden at skulle gå på kompromis med smagen og uden at det behøver at koste en formue.

MÄT er til dig, der ligesom os, hellere vil være sammen med dine venner, kæreste, børn, løbe en tur, drikke en kop kaffe eller bare se et afsnit af din yndlingsserie, frem for at stå i køkkenet og lave sunde snacks og mellemmåltider.

Alle vores produkter er økologiske og indeholder kun gode, naturlige ingredienser, og derfor kan vi garantere, at vores produkter er lavet med 100% kærlighed.

SUNDHED SKAL VÆRE FOR ALLE

HVORFOR ÆG?

TEAM

SOFIE BENTZEN

Sofie Bentzen bor på Vesterbro. Sofie har en kandidat i Human Ernæring og er produkt- og innovationschef i MÄT.

Sofie har altid haft en stor interesse for mad og gode råvarer. Hun går meget op i at spise sundt og godt, men uden at være fanatisk – faktisk kan man vel sige, at hun er lidt af et ’madøre’. Sofie er meget social, et stort familiemenneske og så elsker hun at bruge tid med veninderne – gerne på den faste lørdagsløbetur eller i træningslokalet.

Sofie har desuden cyklet tværs over USA i forbindelse med et velgørenhedsevent for KidsAid, hvor hun også er ambassadør. Sofie er også ambassadør for StøtBrysterne og driver derudover en stor blog ved siden af karrieren.

ALICE BRUNSØ

Alice Brunsø er CEO og medejer af MÄT. Hun bor i Søllerød sammen med sin mand Christian Stadil (der også har en finger med i MÄT), deres to drenge, Hamilton og Winston, og datteren Harper.

Alice har altid været interesseret i de nyeste sundhedstrends og går meget op i at familien får en lækker og næringsrig kost. En af hendes ambitioner med MÄT er at gøre det lettere at give sine børn et næringsrigt måltid, uden hun behøver at bruge flere timer i køkkenet og uden det behøver koste en formue. Alice har en kandidat i Ledelse og har tidligere arbejdet med PR og marketing.

CHRISTIAN STADIL

Ejer & CEO Thornico

Virksomhedsejer, -stifter, bestyrelsesformand, direktør, investor, forfatter og adjungeret professor (Copenhagen Business School).

Christian sidder derudover i en lang række eksterne bestyrelser og tænketanke. Christian er specielt kendt for sin kreative og innovative tænkning, samt sin ledelsesfilosofi Company Karma.

SIMON SCHIØLIN

Simon Schølin bor i Aarhus sammen med sin datter, Filippa Maria. Simon har efter mere end 10 år som International Salgsdirektør for Hummel A/S, startet egen rådgivnings- og foredragsvirksomhed pr. januar 2016. Simon sidder således i dag i en række bestyrelser. Han er tilknyttet som Head of Advisory board samt konsulent for en række mellem/større danske virksomheder.

En stor del af Simons fritid bruges på passionen omkring velgørende arbejde via Danmarks mest velgørende fodboldhold. Holdets primære fokus er at støtte børn i nødstedte områder og Simon er både stifter og frivillig Sportsdirektør. Simon er tidligere kåret som årets unge erhvervsleder i Danmark og er Akademiøkonom i detailhandel.

HENRIK PEDERSEN

Henrik Pedersen bor i Middelfart sammen med sin kone Dorte og sin søn Andreas. Henrik er VP for Lactosan Sanovo Ingredient Group som er en fødevaredivision under Thornico. Henrik har en MSc. i Dairy Science (mejeriingeniør) og har endvidere en HD i Afsætning samt en HD i Organisation. Henrik har arbejdet for gruppen i nu 18 år og ved derfor en del vedrørende fødevarer – primært inden for grupperne af mejeri- og ægprodukter.

Henriks livsstil er knap så sund, men han arbejder dog ihærdigt i træningscenteret et par gange om ugen for at holde kiloene så nogenlunde fra døren. Henrik er endvidere aktiv i den lokale fodboldklub Strib IF, hvor han foruden at være formand også er både træner og dommer.

KARMA

MÄT  = GOD KARMA

MÄT er en del af THORNICO koncernen, hvor Company Karma er en af vores absolutte kerneværdier. Vores håb er at kunne gøre en forskel, og selv om vi ikke kan redde hele verden, så kan vi være med til at ændre livet for de få.

Igennem organisationen Heart for Africa bidrager vi til, at børn i Swaziland får en bedre chance i livet. Hver gang du køber et MÄT produkt, giver vi et æg til et barn i Swaziland. Det er med til at tilbyde dem bedre skolegang, mad og en generelt tryggere tilværelse.

Læs mere om Heart for Africa på www.heartforafrica.org

THORNICO

THORNICO er et dansk familieejet konglomerat, som består af en global gruppe af mere end 120 virksomheder med en bredt og mangeartet forretningsportefølje inden for de syv forretningssøjler; Food, Food Technology, Packaging, Sport&Fashion, Shipping, Real Estate og Digital-Online-Tech.

THORNICO så dagens lys omkring årtusindeskiftet, hvor far og søn, Thor og Christian Stadil, sikrede deres første investeringer i Hummel, Lactosan-Sanovo Ingredients Group og Sanovo Technology Group, som blev begyndelsen på hvad der i dag er en milliardforretning.